Cum să fii urmărit pe Instagram? Iată 13 secrete pentru a-ţi creşte contul de Instagram!

În timpul meu, al nostru, reţelele de socializare au devenit adevărate case, lăsate cu uşile larg deschise. Ideea este, însă, ştim pe ce uşă trebuie să intrăm? Ştim oare unde ne va duce ea? Şi dacă da, ştim ce să căutăm?

În momentul de faţă, platformele online au căpătat o deschidere extraordinară către publicul larg. Pentru mine, în schimb, una dintre ele a făcut diferenţa: Instagram! care în scurt timp, a devenit platforma mea preferată de social-media. Şi cum uşa mi-a fost deschisă şi pentru că nu ştiam ce se ascunde în spatele ei, am început să adun cât mai multe informaţii.

Este minunat să realizez faptul că o lume întreagă se dezvaluie sub privirile tale în urma unui simplu click. Daţi follow contului meu @geanina_lungu, dacă vreţi să vedeţi ce postez.

Zilele trecute am avut ocazia să particip la evenimentul World of Instagram ediţia a Va, mulţumită bloggeriţei Sandra Bendre! Nu puteam rata acest eveniment în calitate de blogger şi instagrammer  dar mai ales din dorinţa de a învăţa lucruri noi despre ce pot face pentru a avea un content special.

Cei trei speakeari au fost: fotografii profesionişti Mihnea Ratte şi Adrian Dan care ne-au  oferit  sugestii și trucuri în timpul sesiunii foto, şi Andreea Bălăban care ne-a  spus povestea ei,  despre cum a reușit să adune o comunitate atât de frumoasă și despre cât de greu este să ajungi aici, ce a sacrificat și ce eforturi a depus.

La rândul meu am decis să vă împărtăşesc  câteva dintre informaţiile utile unei reţete de succes- fotografie, editare şi lucruri despre conturarea unei personalităţi în mediul online.

Iată care sunt ,,ingredientele secrete,, ale unui instagrammer de succes:

 • 1. Fă poze de calitate! Claritatea şi originalitatea vor face clar diferenţa în pagina ta.Instagram este în creştere iar oamenii au devenit selectivi cu privire la conturile pe care le urmăresc.
 • 2. Fii activ! Instagram este o reţea interactivă, ! Postează, urmăreşte, răspunde la comentarii, dă like-uri.
 • 3. Fii constant! Postează cel puţin o fotografie pe zi, cel mult trei.
 • 4. Uită de aparatura sofisticată! Un content bun presupune răbdare, studiu şi identificarea unui cadru special.
 • 5. Cât mai multe hashtag uri de calitate! Este important să foloseşti hastaghuri care au legatură cu poza.
 • 6. Folosiţi geolocalizarea! Oriunde faceţi poza, adăugaţi locul unde este facută dar şi hastaghurile corespunzatoare acelei locatii.
 • 7. Snapsed, VSCO, Photoshop Express sau Lightroom! Sunt unele dintre cele mai uzitate aplicaţii pentru editarea pozelor. Sfatul meu este să nu exageraţi cu editarea.
 • 8. Găseşte un echilibru! Arată-ţi personalitatea prin postările pe care le faci. Echilibrul şi esenţa îţi pot aduce like uri.
 • 9. Descrie poza! Foloseste-ţi imaginaţia şi găseşte cele mai potrivite cuvinte pentru a transmite oamenilor cât mai mult despre ce este în imagine, la ce v-aţi gândit, ce vrea să inspire, daţi-le cât mai multă informaţie.
 • 10. Lasă contul liber! Dacă îţi doreşti să ai un număr mare de followeri nu ţine contul privat.
 • 11. Folosiţi lumina naturală! Pozele făcute cu lumină artificială nu dau la fel de bine şi de asemenea vă sfatuiesc să nu exageraţi cu editarea.
 • 12.Nu postaţi noaptea! Followerii nu sunt activi, majoritatea dorm şi nu veţi avea un reach mare.
 • 13.Dincolo de poză trebuie să existe o poveste, aşadar pune în aplicare vorba conform căreia o poză face cât o mie de cuvinte.

Sper că v-a plăcut articolul şi că v-a fost util! Dacă da, SHARE SHARE să vadă şi prietenii tăi!

Pe mine ma gasiti si pe:

Instagram: @geanina_lungu

 Facebook :  lungu geanina.33

Mail: geani.lungu@yahoo.com

 

 

1 Comentariu

 1. iuli rafael
  7 iulie 2018 at 13:46

  Da.Pasiune deosebita, placerea de a calatori, de a arata lumii minuni ale lumii, dar de fapt releva si oglindeste un suflet deosebit, un om sensibil, o persoana gingasa ce vibreaza la frumos si sublim.Viata e o minune, noi suntem o minune, iar totul trebuie trecut prin suflet si trairi intense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *