Căsătoreşte-te cu mine!
  • Bună, prieteni! Bine ați revenit! Poate nu vă dați seama, dar click-ul vostru a deschis ușa inimii mele. Luați-mă de mână și simțiți cu mine…fiți martori la un moment unic din viața mea! Sunteți pregătiți?!?…3,2,1!…

Primii pași i-am făcut alături de părinții mei într-o căsuță din Galați. Prima dragoste a venit pe neașteptate pe aleile pline cu castani din oraș. Anii adolescenței mi-au deschis porțile primelor mele vise. Încăpățânată din fire, le priveam cu ochii larg deschiși, forțându-le într-un fel să devină realitate. Cele mai pufoase s-au risipit în negura clipelor. Unul dintre ele, cu siguranță cel mai greu de îndeplinit avea să mă poarte spre București, să mă împingă în viața de televiziune. Din ceea ce a urmat, nimic nu a fost ușor, nimic nu a fost greu, totul a fost pentru voi!

Au trecut anii și iată-ne acum, rătăcim împreună printre amintirile mele…

Da, recunosc! Sunt o răsfățată a vieții mele! ! Ea mi-a împlinit visele și tot ea mi-a dăruit un om minunat iar ,,el,, mi-a demonstrat că Laponia nu este doar țara lui Moș Crăciun. În Regatul de gheață, inima mea a luat foc!

Moș Crăciun a complotat cu prietenul meu pentru cererea în căsătorie

Mai țineți minte povestea anterioară în care vă spuneam cât de emoționantă a fost întâlnirea cu Moș Crăciun?AICI

Ei bine, nu doar eu am rămas atunci fără cuvinte. Surpriza pe care mi-a făcut-o iubitul meu, avea să-l înduioșeze chiar și pe Moș, cel care mi-a dăruit inelul de logodnă din partea actualului meu soț.

 A urmat un moment care m-a emoţionat maxim, vorbe şi declaraţii frumoase, care vor rămâne între noi trei şi din acest motiv nu am să dau filmul integral :).

Nici acum nu știu care dintre noi trei a fost cel mai emoționat. Încă am imaginea Moșului îmbujorat și cu ochii în lacrimi, care ne-a mărturisit că a fost pentru prima oară când a făcut un astfel de dar…

E ceva special în acest loc. Ca totul să fie de poveste, dupa ce am ieşit din biroul Moşului, ca o magie facută de Moş Crăciun ne-am trezit într-un spectacol al naturii…. luminile nordice erau deasupra noastră..

Vă mai îndoiți că acesta este un loc magic? Nu exagerez când vă spun că aici ai senzația că destinele se leagănă în brațele Universului, iar jurămintele de iubire aprind Aurora Boreală.

 

Cererea în căsătorie în Laponia, Țara lui Moș Crăciun, cu Moș Crăciun complotând pentru întreg momentul a fost o experientă care a depăşit tot ce am visat!

Și cum să nu te crezi cea mai norocoasă, atunci când aceste clipe ți-au fost luminate în culorile aurorei boreale, un fenomen care, potrivit oamenilor de știință,apare rar, se vede bine în zonele de câmpie şi unde este întuneric iar noi ne aflam în oraşul lui Moş Crăciun, lângă clădiri luminate. De asemenea, ştiam că cele mai bune luni în care apare aurora boreală sunt octombrie, februarie şi martie.

Încercam să-mi acopăr fața pe care o simțeam înghețată. La un moment dat, am ridicat privirea spre cer. Simțeam nevoia să mulțumesc Divinității pentru toate aceste daruri minunate și nu în ultimul rând, tatălui meu…parcă îl și vedeam dincolo de luminile aurorei boreale cum îmi zâmbea cu dragoste…

Am scris aceste rânduri în primele zile ale anului 2018, pregătită să las pe umerii trecutului un 2017 special și să privesc cu încredere către noul an.

Vouă, celor dragi inimii mele, vă doresc un An Nou de poveste, cu bucurii si realizări frumoase!

  La mulți ani!

Citeşte si Ştiţi ce culoare au ochii lui Moş Crăciun?

Crăciun în Laponia!

Ai fost în Rovaniemi? Cum a fost călătoria? Ce te-a impresionat cel mai mult? Scrie-mi în secțiunea de comentarii de mai jos sau direct pe email pe adresa geani27.lungu@gmail.com

1 Comentariu

  1. 4 ianuarie 2018 at 16:34

    F r u m o s. Si CASA de PIATRA cum zicem noi Românii. Meriti tot. Aparenta ta nu a inselat niciodata. Ai eclipsat tot ce.a fost pe langa tine , si poate unii dintre ei te.au si invidiat , crezand ca tu nu observi. Numai ca prezenta spiritului tau nu te.a tradat. Bravo Genina. Sa fii FERICITA. Sa fiti FERICITI , si sa va IUBITI MUUULT ( de M. Radu ) Si sa.nu uiti ca la NUNTA VOASTRA dvs sa cante si Gheorghiță cu Măriuța. :* :* :* <3 <3 <3 Ne bucuram de si ptr FERICIREA VOASTRA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *