Despre mine

Bine aţi venit în lumea mea!

Dragii mei călători, sunt Geanina Lungu și  după ce v-am purtat 11 ani prin lumea agitată a știrilor,  vă invit să  călătorim împreună în vacanțe pline de culoare și dinamism. Să împărtășim experiența unor culturi și locuri noi.
Am început să călătoresc de la vârsta de 26 de ani. Da! Primul meu pas în afara tării a fost acum 11 ani. Posibilități nu au fost, iar marea am văzut-o pentru prima dată la 21 de ani.
Însă în acești ani, am recuperat și am vizitat  29 de țări și 80 de orașe, în afara României, fără a cheltui o avere.
Mulți prieteni mă întrebau, cum reușești să călătorești și să ajungi în atâtea locuri atât de ieftin, cu un buget mic? Spune-ne și nouă!
Ei bine, o parte din plăcerea mea de a călători o reprezintă căutarea și organizarea de dinainte, cu scopul de a avea o vacanță personalizată, gândită mult mai ieftin.
Şi DA, dragii mei, voi m-aţi făcut să deschid acest blog, să împărtăşesc cu voi experienţele mele şi să vă spun ce vreţi să aflaţi atunci când plecaţi în vacanţe. Nimic nu este mai frumos decat să vezi lumea şi să îi ajuţi şi pe alţii să facă acelaşi lucru.
Așadar, dacă vreți să știți cum și unde să găsiți cele mai bune oferte de călătorii, cum să economisiți bani pentru zboruri și cazare, cum să vă planificați călătoria, ce itinerarii să vă faceți, etc., atunci ați nimerit unde trebuie. Alăturați-vă aventurii mele din întreaga lume, vă voi oferi sfaturi, fotografii convingătoare și povestiri interesante.
De ce să petreceți ore în camera de hotel gândindu- vă ce să faceți a 2-a zi, când puteți să aveți temele făcute de acasă, un itinerariu bine pus la punct și să vă bucurați de fiecare clipă petrecută acolo.
Nu voi încerca să detaliez tot ce am făcut eu în frumoasele locuri vizitate, scopul este să vă prezint cele mai importante obiective din punctul meu de vedere și informațiile necesare pentru o călătorie de neuitat.
Ador să călătoresc, să văd lumea și să aflu mai multe despre alte culturi. Ador să merg mult pe jos, pe străzile orașelor,  să descopăr mereu ceva nou și frumos, să merg în locuri mai puțin cunoscute, dar care cred eu că ar putea să-mi ofere experiențe inedite.

Îndrăzniți să cutreierați lumea, cu mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *